This website works best with JavaScript enabled

 

 

hidravlichen_stend.jpg

Обслужваме клиенти от цялата страна

AirShox EU разработи ремонтен комплект за рециклиране на въздушни компресори WABCO монтирани в много луксозни автомобили. Голям брой от премиум автомобилите с въздушно окачване разполагат със въздушен компресор произведен от WABCO, който набавя необходимото налягане за въздушните амортисьори. С течение на времето едно-буталните въздушни компресори износват своя сегмент и се нуждаят от все повече време, за да повишат налягането във въздушните възглавници. Проблемът се разраства до момент, в който компресорът няма достатъчно сила, за да поддържа налягането в резервоарите за въздух. В следствие на което се активира контролна грешка и авариен режим на окачването „air suspension inactive“.

Ние от AirShox EU решаваме този скъпо струващ проблем, извършвайки основен ремонт на вашия въздушен компресор и той заработва отново с пълна сила. Комплектът включва всичко необходимо, за да се възстанови компресията на буталото. Една евентуална подмяна на компресора с нов би струвала в пъти повече в сравнение с нашия ремонтен комплект. Ние Ви предлагаме възможността да запазите всички компоненти, които не страдат от прекомерно износване и подменяме само, тези които намаляват производителността на Вашия компресор поради износване.

Ако вашият луксозен автомобил не може ефективно да нивелира себе си или му отнема повече от нормалното време за тази процедура, то тогава ние от AirShox EU бихме могли да Ви помогнем с ефикасно средство. Заповядайте в нашия автосервиз, където ще получите професионално отношение и компетентна диагноза за Вашия автомобил с въздушно окачване.

Ремонтният комплект покрива широк спектър от марки и модели автомобили

Телефони 

Станислав Цончев
Call +359 887260560
Управител

Петя Димитрова
Call +359 88 787 1330 Мениджър клиенти

 

Facebook  

Обслужваме клиенти от цялата страна

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440