This website works best with JavaScript enabled

 

 

hidravlichen_stend.jpg

Обслужваме клиенти от цялата страна

Автосервиз AirShox EU предлага на своите клиенти услугата „откриване на теч от охладителната система“. В случай, че нивото на Вашето разширително казанче се променя в посока MIN за относително кратко време, то тогава Вие имате проблем с охладителния кръг и най-вероятно наличие на пробив.

 

Разполагаме с високотехнологичен инструмент на лидера в бранша SNAP-ON, с помощта на който ние можем да открием теч, пробив, въздух във Вашата охладителна система. Благодарение на разработения от специалистите универсален кит за откриване на теч на антифриз ние пестим Вашето време и пари за ненужно разглобяване с цел достигане на труднодостъпни места в моторния отсек. В комбинация с притежавания от нас бороскоп AUTEL MV400, ние можем да локализираме бързо и прецизно източника на загуба на охладителен агент.

Най-честите причини са:

  • Спукано радиаторче на парно
  • Спукан охладителен радиатор
  • Спукано водно съединение
  • Износени гумени съединения
  • Изпуснал/и скоби и др.

Когато антифризът намалява е възможно прегряване на автомобила, което води до скъп ремонт и дълъг сервизен период. В случай, че забележите теч на антифриз под автомобила и/или значително намаляване на охладителната течност в разширителното казанче, избягвайте да шофирате на дълги разстояния и/или къси такива в пикови часове. Наличието на въздух в системата образува „въздушни джобове“, които спомагат за рязкото повишаване на температурата на охлаждащия агент и значително намалява неговия КПД. Не допускайте Вашият автомобил да прегрее! Обръщайте внимание на контролните уреди и сигнални лампи. Препоръчително е охлаждащата течност (Антифризът) да се подменя на всеки 2-3 години, с цел да запази свойствата зададени от производителя.

 

Телефони 

Станислав Цончев
Call +359 887260560
Управител

Петя Димитрова
Call +359 88 787 1330 Мениджър клиенти

 

Facebook  

Обслужваме клиенти от цялата страна

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440