This website works best with JavaScript enabled

 

 

test_hidravlika_stend_02.jpg

Обслужваме клиенти от цялата страна

Автосервиз AirShox EU, предлага услугата – ремонт/рециклиране на хидравличен амортисьор и/или вилка от мотоциклет. Независимо дали притежавате 50ccm скутер или 1200ccm расов мотоциклет, ние можем да Ви помогнем.
В случай, че Вашата предна вилка или заден амортисьор е протекъл ние знаем от какво имате нужда. В Много от случаите тези неприятни течове правят мотоциклета нестабилен и развалят удоволствието от ездата. Допълнително биха могли да предизвикат омасляване на спирачен диск и/или спирачна накладка, което да застраши сериозно Вашата сигурност.
Ние не използваме оригинални ремонтни комплекти, които често са изработени от компоненти предназначени за слабо хидравлично налягане и ниска до средна износо-устойчивост с цел спестяване на разходи от конкретен концерн. Ние използваме „тежка артилерия“, която гарантира дълги часове безпроблемна експлоатация, дори в състезателен режим.
При нас бихте могли да заявите и „персонализиране“ на вилката според Вашия стил на шофиране и/или килограми. Ние можем да изчислим плътността на маслото, от което се нуждае Вашата вилка/амортисьор, за да получите от нея желаното от Вас поведение на пътя.
За да диагностицирате евентуален проблем с Вашия амортисьор/вилка бихте могли да направите обикновен външен оглед:
Наличие на теч или омасляване
Надраскана повърхност на никеловото покритие
Язви/ръжди по прътовете наподобяващи малки точки Заповядайте при нас за консултация, ние знаем как да Ви помогнем  

Телефони 

Станислав Цончев
Call +359 887260560
Управител

Петя Димитрова
Call +359 88 787 1330 Мениджър клиенти

 

Facebook  

Обслужваме клиенти от цялата страна

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440