This website works best with JavaScript enabled

 

 

eps_testing_bench.jpg

Обслужваме клиенти от цялата страна

Сервиз за хидравлика AirShox EU има богат опит в рециклирането – ремонта на електро-хидравлична помпа монтирана в много от популярните модели да VW, SKODA и SEAT.

Поради недобре защитеното място на монтаж на електрическите помпи, те често дефектират. В резултат, на което водачът може да забележи втвърдяване на волана, затягане при маневри или пълна липса на „серво - хидравлика“.

Проблемът се корени в усложнената архитектура на модула, контролиращ усилвателя на волана (J500). Той е монтиран в корпуса на самата помпа, точно под масления резервоар. Поради суровите пътни условия, възможността от нежелани проблеми с електро - хидравличната помпата са неизбежни след пробег от 200.000км. Помпата е монтирана в предния ляв ъгъл на Вашия автомобил – между фара за мъгла и предния подкалник. Място, на което лесно би могло да попаднат агресивни зимни препарати, луга, абразиви и др.

Ние предлагаме услуга, гарантираща Вашата сигурност и безопасност на пътя. Първо ще диагностицираме проблема във Вашата кормилна система, а след това ще Ви предложим най-адекватния начин за неговото отстраняване. Тестовете се извършват с оригинален софтуер и четец на фирмата ROSS TECH (VCDS – VAG COM). Благодарения на прецизната техника ние можем да проверим в реално време стойностите на Вашата електро – хидравлична помпа, серво усилвател, рейка и всички сензори, които подават информация към управляващия модул (сензор за ъгъл на завиване, датчик за налягане монтиран върху хидравличната рейка, обороти на електро – хидравличната рейка и комуникация с контролния блок).

Ако забележите нестандартно поведение на кормилната система на Вашия автомобил, моля да ни потърсите – ние ще оправдаем вашите очаквания и удовлетворим Вашите желания.

Телефони 

Станислав Цончев
Call +359 887260560
Управител

Петя Димитрова
Call +359 88 787 1330 Мениджър клиенти

 

Facebook  

Обслужваме клиенти от цялата страна

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440