This website works best with JavaScript enabled

 

 

4.jpg

Обслужваме клиенти от цялата страна

Автосервиз AirShox EU Ви предлага услугата рециклиране на захабени и/или повредени ксенонови фарове.

Основните компоненти на един модерен ксенонов фар, които имат нужда от рециклиране/подмяна са:

  1. Челно стъкло от пластмаса – обикновено то е изгоряло/захабено от камъчета, ултравиолетови лъчи и различни агресивни препарати за почистване
  2. Лупа пред ксеноновата крушка – обикновено опушена/замърсена от газове и/или топлината на самата крушка
  3. Рефлектор зад лупата – обикновено силно износен от прегряване; напукано никелирано покритие
  4. Ксенонова крушка – намалена производителност, поради дългия експлоатационен период

Всеки един от тези компоненти се износва/захабява с времето и силно намалява количеството светлина и производителност на един фар. Поради тази причина ние предлагаме възстановяване на състоянието и дори повишаваме фабричните характеристики до 250%. Това увеличение се дължи основно на по-дебелия слой никел върху рефлектора и прозрачната лупа с повишен фокус.

Допълнително бихме могли да проектираме индивидуални/уникални промени по дизайна/цялостно оформление на вътрешността на фара, запазвайки изискванията на закона за движения по пътищата. Компонентите, които бихме могли да персонализираме са:

  1. Пластмасови детайли във вътрешността на фара (около лупа/дневни светлини/габарит). Предлагаме температурно и влаго-устойчиво боядисване в цвят по желание.
  2. Изработка/вграждане на LED  дневни светлини
  3. Добавяне/замяна на халогенни крушки с LED такива – цокъл T10 W5W

Разполагаме с налични резервни части и тела, което ни позволява да подготвим предварително комплект фарове за Вас. Това ни позволява да изпълним цялостно рециклиране и „гримиране“ в рамките на 2 работни дни (в случай че нямахме богата гама фарове на склад, процедурата би отнела от 10 до 15 дни, което е твърде много време, през което Вие няма да можете да разполагате с Вашия автомобил).

За да бъде постигнат максимален резултат на количество светлина и наситеност са нужни качествени материали. Ние работим с полиращи продукти и фолио на реномираната марка 3M, лупи HELLA/ZKW и бои на Sikkens/3M. Ние предварително третираме лупите с антистатичен препарат за почистване на фотографска оптика, за да предотвратим полепване на прах по тях.

За нас не е от значение марката или вида ксенонов фар. Единственото, в което се целим е Вашата усмивка, поради високата удовлетвореност от резултата!

 

Телефони 

Станислав Цончев
Call +359 887260560
Управител

Петя Димитрова
Call +359 88 787 1330 Мениджър клиенти

 

Facebook  

Обслужваме клиенти от цялата страна

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440