This website works best with JavaScript enabled

 

 

1.jpg

Обслужваме клиенти от цялата страна

Сервизна книжка

Автосервиз AirShox EU™ изготвя, напълно безплатно, на всеки свой клиент “SERVICE BOOK” стикер с уникален номер (баркод). Целта му е да съхранява информацията за всеки един ремонт, подменена част и извършена услуга от нас и тя да бъде достъпна за клиента. Нужно е единствено да се свържете с нас и да ни кажете Вашия уникален номер на сервизна книжка. Стикерът, който залепяме след първото Ваше посещение при нас, се намира на средната колонка, от към шофьора (при бравата).

Дигитална VS книжна сервизна книжка
Основното предимство, което получавате при дигиталната сервизна книжка е липсата на физическа книжка в жабката, която не винаги дава пълна информация за извършените до сега ремонти.
Примерна сервизна карта:

Сами виждате структурирано и детайлно описание на ремонтa извършен от нас. Получавате пълна информация, дори когато частите и/или услугите не са извършени от нас самите (outsourcing).
„SERVICE BOOK“ Ви дава предимството, да НЕ се грижите за оформянето на документацията около поддръжката на Вашия автомобил и едновременно с това тя да бъде достъпна за Вас при нужда. Бихте могли да използвате тази информация, когато продавате Вашия автомобил и доказано да повишите неговата продажна цена!
Допълнително предимство е възможността един автомобил да бъде проверен, въпреки че неговият регистрационен номер е сменен (пререгистрация). Това дава възможност на бъдещи наши клиенти да получат пълна сервизна история за конкретен автомобил, който е бил ремонтиран и/или обслужван при нас.
Доверието е заложено в основата на нашата фирмена политика!

Телефони 

Станислав Цончев
Call +359 887260560
Управител

Петя Димитрова
Call +359 88 787 1330 Мениджър клиенти

 

Facebook  

Обслужваме клиенти от цялата страна

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440